Varför Inspiranda?

Som huskund har du flera alternativ – bygga nytt, köpa färdigrenoverat eller renoveringsobjekt. Inspiranda är specialister på att se renoveringsobjektets unika värde och renovera eller bygga om det till ett boende med karaktär och som in i minsta detalj är anpassat efter dina krav och behov på ett modernt hem. Det kan handla om hela hus, trädgårdar, badrum, kök eller poolområden som vi många gånger totalt omvandlar. Vi bygger även nya hus i traditionell och genuin stil som väl smälter in i omgivningen. Vi strävar alltid efter att använda återvunnet material. Det blir hållbart både för miljön och din ekonomi. Dessutom får du därmed ett mer unikt hus. Färdiga modulhus är inte vår nisch.

Design och material

Inspirandas design och materialval, som influeras av Österlen och Medelhavet, bygger på genuina, funktionella och ekologiskt hållbara lösningar. Vi väljer alltid traditionella och väl beprövade byggmetoder och naturliga material av hög kvalitet. När vi designar ett hus utgår vi alltid från husets och trädgårdens unika karaktär och potential. Vi tillvaratar husets bästa delar och förädlar sedan för att ge prisvärda och hållbara lösningar. Vi vet att premiumlösningar inte alls behöver kosta skjortan.

Läs mer

Vägleder bygget

Det är viktigt för oss att förstå dina krav, behov och drömmar om ditt framtida boende. När vi känner oss trygga med det guidar vi dig genom hela byggprocessen och tar helhetsansvar för all koordinering och slutresultat. Vi gör det enkelt för dig. En stor renovering behöver varken bli komplex, tidskrävande eller dyr.

Läs mer

Inne- och utemiljö

Genom att förena husets ute- och innemiljö skapas nya rum för umgänge och livskvalitet. Det är av väsentlig betydelse för helheten. Inspiranda samarbetar med Apotekarns Trädgård i Simrishamn. Här i medelhavsoasen hämtar vi mycket inspiration till arbetet med att föra samman inne- och utemiljöer. Helt säkert får även du idéer till din egen trädgård.

Läs mer
Peter Carlsson150702_0226

Värdeskapande

Vi fokuserar på att förverkliga husets potential och ge dig ett långsiktigt värdeskapande resultat. Med kunskapen och erfarenheten av att kunna skilja på kostnader och investeringar kan vi stoltsera med en lång meritlista av hus som markant ökat i värde efter en renovering. Kontakta oss så berättar vi mer.